Cum funcționează serviciul nostru

Este ușor să găsiți un meseriaș local de calitate.

1

Postați lucrarea dumneavoastră - este gratuit

Postați lucrarea dumneavoastră gratuit

Orice ai nevoie să faci în jurul casei, te putem în legătură cu meseriașul potrivit. Cu peste 30 de specializări, acoperind întreaga Românie, putem rezolva orice ai nevoie în domeniul contrucțiilor și nu numai. Dați-ne cât mai multe detalii posibil, astfel încât meseriașii noștri să vă poată da o ofertă cât mai precisă.

2

Obținerea Ofertei

Până la 3 meseriași vă pot da o ofertă, dar în medie veți obține 1-2. Ei plătesc o mică taxă pentru a face acest lucru, moment în care ajung să vadă detaliile de contact.

3

Verificați evaluările

Veți primi un link către pagina de profil a fiecărui meseriaș unde puteți vedea evaluările și recenziile acestora. Numai proprietarii de case care și-au găsit meseriașul prin intermediul site-ului nostru pot lăsa evaluări, astfel încât acestea se bazează pe experiențe reale.

Citiți mai multe despre modul în care funcționează evaluările noastre.

4

Alegeți un meseriaș

Verificați lista cu proprietarii care au lucrat cu acel meseriaș, care explică modul în care puteți revizui calificările unui meseriaș, reputația și acceptați lucrarea.

5

Terminarea Lucrării

Contactați proprietarul casei pentru a da o ofertă

După finalizarea lucrărilor, reveniți pe site și evaluați meseriașul pe baza calității muncii, fiabilității și prețului.

Serviciu clienti

Dacă nu sunteți sigur de modul în care funcționează persoanele cu experiență sau dacă aveți o întrebare la care nu am răspuns în cele ce urmează, echipa noastră de asistență pentru clienți este aici pentru a vă ajuta.

Echipa noastră din Brasov este la dispoziție pentru a răspunde la e-mailurile dvs. de luni până vineri.

Cum functioneaza

Conectăm proprietarii de case cu comercianți calitativi locali.

Proprietarii de case își posteaza gratuit serviciul de îmbunătățire a locuinței sau de reparații de urgență. Până la trei meseriasi din zona proprietarului pot achiziționa locurile de muncă și le pot contacta pentru a oferta.

Fiecare comerciant va avea posibilitatea de a oferta pentru un loc de muncă, astfel că proprietarul casei poate lua o decizie ,pe cine să angajeze pe baza recenziilor meseriasilor, evaluări / recenzii și exemple ale muncii lor anterioare.