Cum functioneaza

1

Devino membru

Inscriete

Completeaza formularul http://constructorievaluati.ro/register-builder cu datele tale pentru a te inscrie ca membru in comunitatea noastra. Astfel vei avea acces la toate lucrarile din zona si specializarea ta, dar si la planurile noastre lunare sau anuale pentru membri.

2

Creaza-ti profilul tau

Site-ul nostru face ca afacerea ta să strălucească într-adevăr! Poti arata exemple ale muncii tale, ce aptitudini ai si, de asemenea, toate recenziile pe care le obit. In plus, vei aparea și în căutările Google, deci este o modalitate excelentă de a iti face publicitate.

3

Obtineti locuri de munca

Vizualizati locurile de munca

Dacă o lucrare este in zona ta si corespunde abilitatilor tale, o vei putea vedea. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contul tau, pentru a avea acces rapid la cei mai recenți clienți.

4

Cumparati locuri de munca

Citeste descrierea fiecărui loc de muncă pentru a decide dacă este potrivit pentru tine. Există un cost mic pentru fiecare lucrare, în funcție de dimensiunea ei. Odată ce ai cumparat lucrarea, proprietarul va primi un link către profilul tau.

Clientul poate primi mai multe oferte. Vei vedea dacă esti primul, al doilea sau al treilea care a cumparat lucrarea.

5

Prezinta oferta ta

Contacteaza clientul pentru a-i prezenta oferta ta. Intra in contact cu clientul cat mai repede – vei primi numarul de telefon si adresa de e-mail a acestuia. Noi ne asiguram ca datele de contact ale clientilor sunt autentice, pentru a face procesul mai simplu si mai rapid pentru tine!

In aceasta etapa poti obtine orice informatii suplimentare de care ai nevoie.

6

Primesti o recenzie

Dupa ce ai realizat o lucrare, clientul iti va evalua munca. Vei primi recenzii, pe care le poti vizualiza in contul tau. Mai mult, le pot vedea si altii – ele vor deveni cartea ta de vizita.

7

Mai multe recenzii = mai multi clienti

Cu cat obtii recenzii mai bune, cu atat iti va creste reputatia de care ai nevie pentru a castiga proiecte mai mari.

Serviciu clienti

Dacă nu ai inteles cum functioneaza constructorivaluati.ro sau daca ai o intrebare la care nu ai gasit raspuns pe site, echipa noastra de asistenta pentru clienti este aici pentru a te ajuta!

Ne puteti contacta de luni pana vineri, telefonic (la numarul de telefon 0753801645), pe adresa de e-mail suport@constructorievaluati.ro sau pe chat-ul nostru online.

Cum functioneaza

Punem in legatura oamenii cu meseriasii.

Clientii nostri posteaza gratuit lucrarea, fie ea de imbunatatire, reparatie sau constructie, in regim normal sau de urgenta.

Până la trei meseriasi din zona proprietarului pot achiziționa lucrarea si il vor contacta pentru a ii prezenta o oferta.

Apoi, proprietarul alege cu cine vrea sa lucreze, pe baza ofertei primite, dar si a recenziilor meseriasului