PESTE 1786 DE ZUGRAVI DIN TOATĂ ROMÂNIA SUNT GATA SĂ PREIA LUCRAREA TA. POSTEAZĂ GRATUIT ȘI MESERIAȘII EVALUAȚI TE VOR CONTACTA EI PE TINE. NU TE DESCURCI SĂ POSTEZI SUNĂ LA 0753801645 Zilnic ÎNTRE ORELE 09:00 - 21:00

Cum functioneaza

Posteaza Lucrarea ta și vei fii sunat de meseriașii din localitatea ta

1

Postați Lucrarea - gratuit

În fiecare lună, Constructori Evaluați conectează peste 10.000 de proprietari cu meseriași de calitate - introduceți pur și simplu detaliile de angajare în formularul de mai sus pentru a începe.

2

Obțineți de la unu la trei oferte

Noi vom trimite lucrarea dvs. la peste 1742 de meseriasi relevanți din zona dvs. pentru a vedea detaliile de contact și pentru a vă prezenta oferta lor.

3

Selectați un meseriaș

Având în vedere că fiecare meseriaș își exprimă interesul pentru lucrarea postată, vă vom trimite profilul și evaluările pentru a vă ajuta să alegeți meseriașul potrivită pentru dvs.

4

Lăsați un rating

După finalizarea lucrărilor, reveniți pe site și evaluați-vă meseriașul pe baza calității muncii, fiabilității și a prețului pentru munca

GĂSIȚI UN CONSTRUCTOR LOCAL

POSTEAZA O LUCRAREAvantajele angajarii unui zugrav profesionist:

1. Sunt instruiți în domeniul lor

2. Ei știu cum să potrivească culoarea dorită să arate bine pereții dvs.

3. Va avea grijă de casa și obiecte de valoare

4. Zugravul are instrumentele necesare

5. Prin angajarea unui zugrav profesionist economisești timp și bani

Prețuri orientative
Nr.Tipul de lucrarePret Estimativ Mic LeiPret Estimativ Mare Lei
Pret manopera tencuieli si zugraveli
1 Decopertat glet, lavabila, huma /mp 4 6
2 Decopertat tencuiala 8 10
3 Tencuieli 13 20
4 Tencuieli exterior 17 22
5 Tencuiala decorativa exterioara 13 17
6 Tinci (driscuiala, finisaj tencuiala) 6 8
7 Tencuit glafuri 12 18
8 Glet grosier (2 straturi) 6 10
9 Montaj coltare aluminiu /ml 1 1.5
10 Glet de finisare 2.5 4
11 Amorsa de perete 1 1.5
12 Vopsea lavabila (2 straturi) 4 6
13 Montaj bagheta decor din polistiren 4 6

Dacă planificați să zugraviți casa și simți că angajarea unui zugrav profesionist este o cheltuială inutilă ar trebui să te opresti și să te gândești de două ori. Deși este adevărat că zugrăvirea unei camera nu este un lucru complicat, însă există câteva motive bune pentru a investi în zugravi calificați.

De ce crezi că arhitecții profesioniști preferă să angajeze zugravi profesioniști?

Aceasta se datorează faptului că ei doresc ca lucrarea să fie bine făcută, iar pentru aceasta, există tehnici pe care numai un expert știe să le aplice perfect.

Zugravii profesioniști au instrumentele și cunoștințele necesare pentru a garanta finisare lucrărilor, pentru ca aceastea să aibă un impact visual dorit. Acesta este principalul avantaj ale angajării unui zugrav profesionist.

Alege zugravul din zona taZugravul se va asigura de calitatea zugraveli interioare și exterioare care trebuie să aibă un finisaj bun, acestea vor oferii o protecție împotriva uzurii pentru o lungă perioadă de timp. Zugravul nu va aplica numai vopseaua, de asemenea, vă pot spune care este tipul corect de vopsea, în funcție de cameră și nevoi.

Dacă ar trebui să facă reparații, va fi cu siguranță în măsură să finalizeze fără alte formalități. Ați dorit să zugraviți pereții și nu știți ce vopsea să aplicați? Există tapet și nu știti cum să-l eliminați sau cum să zugraviți, peste el? Ai de-a face cu fisuri care pot afecta rezultatul final? Profesioniștii se vor ocupa de totul pentru tine.

Ei știu cum să potrivească culoarea dorită pe pereții de Ipsos.

Un zugrav profesionist știe foarte bine cum să aplice zugrăveala pe un perete interior tencuit sau zidit și va știi dacă se usucă rapid sau natural.

Un lucru foarte cunoscut de către zugravi este faptul că tencuiala are tendința de a reține umezeala, astfel încât, după ce peretele a fost zugrăvit, culoarea vopselei tinde să să schimbe. Acest lucru este într-adevăr dezamăgitor, dacă sunteți foarte pretențios la culoare și la rezultatul droit.

zugravit cu lavabil

zugravit cu lavabila

zugraveli cu lavabil

zugraveli interioare

zugraveli decorative

zugrav decorator

zugravit

zugraveala

zugravi

zugrav

zugravi de lux

zugrav faiantar serios

zugrav glet

caut zugrav urgent

zugrav apartament

zugrav apartament bucuresti

firma de zugravit apartamente

firme de zugravit apartamente

zugravit apartament

zugravit apartament 2 camere

zugravit apartament 3 camere

zugravit apartament iasi